code atas


Burak Yılmaz Mesut Özil Hakkında - Burak Yılmaz'ın yıldızlaştığı Türkiye - Hollanda maçı ... - Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış.

Burak Yılmaz Mesut Özil Hakkında - Burak Yılmaz'ın yıldızlaştığı Türkiye - Hollanda maçı ... - Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış.. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. Gol sonrasında mesut özil 'den flaş bir paylaşım geldi. Burak yılmaz'ın mesut özil için yaptığı ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' sözleri büyük tepki çekti. İşte burak yılmaz'a olan tepkiler. Milli futbolcu burak yılmaz, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren burak'ın sözleri, yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek cinsten. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen soruya da yanıt veren burak, mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş. Siz milli futbolcu burak yılmaz'ın mesut özil için kullandığı bu ifadelerle ilgili ne düşünüyorsunuz? Tv100 canlı yayını, son dakika haberleri ve gündem oluşturan programları ile her an elinizin altında. Ucuz milliyetçilik yapan burak yılmaz'a da diyorum ki, mesut'a laf söyleyeceğine bari uygur türkleri hakkında 2 paylaşım yapsaydın.

Burak Yılmaz'dan Mesut Özil'e olay sözler! | Futbol
Burak Yılmaz'dan Mesut Özil'e olay sözler! | Futbol from www.haber3.com
Burak yılmaz, fenerbahçe'nin mesut özil transferi hakkında şu yorumu yaptı: Siz milli futbolcu burak yılmaz'ın mesut özil için kullandığı bu ifadelerle ilgili ne düşünüyorsunuz? Kariyerini ligue 1 ekiplerinden lille'de sürdüren burak yılmaz'ın verdiği mesut özil yanıtı gündeme oturdu. Fenerbahçe'nin dünya yıldızı mesut özil imza töreninde burak yılmaz'ın bu söylemlerine; Milli futbolcumuz burak yılmaz, fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil hakkında bomba sözler söyledi. Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. Siz de onedio'da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Burak yılmaz'ın bu cevabı sonrasında fenerbahçeli taraftarlar, sosyal medyadan tepkiler verdi.

Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen soruya da yanıt veren burak, mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş.

Mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim. Siz milli futbolcu burak yılmaz'ın mesut özil için kullandığı bu ifadelerle ilgili ne düşünüyorsunuz? İnşallah en güzel şekilde kendisini sahada temsil eder, türkiye'yi temsil eder. İşte burak yılmaz'a olan tepkiler. Almanya'da yabancı/türkiye'de alamancı muamelesi yapıyor. Ucuz milliyetçilik yapan burak yılmaz'a da diyorum ki, mesut'a laf söyleyeceğine bari uygur türkleri hakkında 2 paylaşım yapsaydın. Bir canlı yayına katılan burak yılmaz'ın, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine söylediği, mesut özil'e başarılar dilerim. Burak yılmaz , mesut özil hakkında yaptığı açıklamadan sonra anında gündeme düştü. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, birçok konuda açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz'ın mesut özil ile ilgili verdiği çok kısa cevap gündeme oturdu. Peki , mesut özil'e nasıl bir gönderme yaptı ? Burak yılmaz, fenerbahçe'nin mesut özil transferi hakkında şu yorumu yaptı: Mesut özil'e başarılar dilerim benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş futbolcularla ilgili konuşmayı tercih ederim.

Bir canlı yayına katılan burak yılmaz'ın, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine söylediği, mesut özil'e başarılar dilerim. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence. demiştir. Ne demek istiyor burak yılmaz? Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen soruya da yanıt veren burak, mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş. Siz de onedio'da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz.

Burak Yılmaz'ın Mesut Özil sözlerine Ali Koç'tan yanıt ...
Burak Yılmaz'ın Mesut Özil sözlerine Ali Koç'tan yanıt ... from cdn.bursahakimiyet.com.tr
Milli futbolcumuz burak yılmaz, fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil hakkında bomba sözler söyledi. Peki , mesut özil'e nasıl bir gönderme yaptı ? Açıkçası benimle a milli takım'da savaşmış, mücadele etmiş ve forma giymiş arkadaşlarımla ilgili yorum yapmak isterim demişti. Mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim. Kez giydiği beşiktaş formasından sonra fransa'nın yolunu tutmuştu. Bu soruyu cevaplamadan önce burak yılmaz kimdir ? Burak yılmaz, kendisine yöneltilen mesut özil sorusuna, benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorular varsa onları cevaplamak isterim yanıtını verdi. Burak yılmaz, mesut özil'e resmen ve alenen.

Futbolcu burak yılmaz, fanatik gazetesiyle instagram üzerinden canlı yayına katıldı.

Burak yılmaz'ın mesut özil için yaptığı ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' sözleri büyük tepki çekti. Türk asıllı alman futbolcu mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkındaki görüşü de sorulan burak, bu soruya ise ilginç bir yanıt verdi. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence. demiştir. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış. Mesut özil'e başarılar dilerim benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş futbolcularla ilgili konuşmayı tercih ederim. Hepinize selamlar , bu sıralar gündem de olan bir başka konu ile sizlerle birlikteyim. İşte burak yılmaz'a olan tepkiler. Mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim. Açıkçası benimle a milli takım'da savaşmış, mücadele etmiş ve forma giymiş arkadaşlarımla ilgili yorum yapmak isterim demişti. Ucuz milliyetçilik yapan burak yılmaz'a da diyorum ki, mesut'a laf söyleyeceğine bari uygur türkleri hakkında 2 paylaşım yapsaydın. Sen alman milli futbol takımı'ndasın. Peki , mesut özil'e nasıl bir gönderme yaptı ? Milli futbolcu burak yılmaz, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplasam daha doğru olur bence. Sen alman milli futbol takımı'ndasın. Mesut özil'e başarılar dilerim benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş futbolcularla ilgili konuşmayı tercih ederim. Kariyerini ligue 1 takımlarından lille'de sürdüren burak yılmaz, fanatik' in yaptığı instagram canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Fransa ligue 1'de fırtına gibi esen milli futbolcumuz burak yılmaz hemen hemen her konuda açıklamalarda bulundu.

Mesut Özil nereli, Mesut Özil nerede doğdu? Mesut Özil ...
Mesut Özil nereli, Mesut Özil nerede doğdu? Mesut Özil ... from www.sporx.com
Fenerbahçe'nin dünya yıldızı mesut özil imza töreninde burak yılmaz'ın bu söylemlerine; Gol sonrasında mesut özil 'den flaş bir paylaşım geldi. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine, mesut özil'e başarılar dilerim. Yıllar önce almanya milli takımı'nı seçtiği için türkiye'den çok fazla tepki alan mesut özil ile ilgili burak yılmaz'ın verdiği bu göndermeli cevap sosyal medyada da çok konuşuldu. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplasam daha doğru olur bence. Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. Kez giydiği beşiktaş formasından sonra fransa'nın yolunu tutmuştu.

Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence. demiştir.

İnşallah en güzel şekilde kendisini sahada temsil eder, türkiye'yi temsil eder. Burak yılmaz'ın mesut özil için yaptığı ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' sözleri büyük tepki çekti. Burak yılmaz'ın bu cevabı sonrasında fenerbahçeli taraftarlar, sosyal medyadan tepkiler verdi. Fransa ligue 1 takımı lille'de oynayan burak yılmaz, fenerbahçe'ye yeni transfer olan mesut özil hakkında tartışılacak yorum yaptı. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren burak'ın sözleri, yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek cinsten. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen soruya da yanıt veren burak, mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş. Burak yılmaz, 4 büyük kulüpte de oynamış 35 yaşına girmesine rağmen hala gol atmaya devam eden bir golcüdür. Gol sonrasında mesut özil 'den flaş bir paylaşım geldi. Burak yılmaz'ın mesut özil'e yaptığı 'a milli takım' göndermesi ve i̇lginç çıkışı tepkilerin odağında. Kariyerini ligue 1 ekiplerinden lille'de sürdüren burak yılmaz'ın verdiği mesut özil yanıtı gündeme oturdu. Bu soruyu cevaplamadan önce burak yılmaz kimdir ? Burak yılmaz, fenerbahçe'nin mesut özil transferi hakkında şu yorumu yaptı: Türk asıllı alman futbolcu mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkındaki görüşü de sorulan burak, bu soruya ise ilginç bir yanıt verdi.

Tv100 canlı yayını, son dakika haberleri ve gündem oluşturan programları ile her an elinizin altında burak yilmaz mesut özil. İnşallah en güzel şekilde kendisini sahada temsil eder, türkiye'yi temsil eder.
You have just read the article entitled Burak Yılmaz Mesut Özil Hakkında - Burak Yılmaz'ın yıldızlaştığı Türkiye - Hollanda maçı ... - Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış.. You can also bookmark this page with the URL : https://syamsulfira123.blogspot.com/2021/03/burak-ylmaz-mesut-ozil-hakknda-burak.html

Belum ada Komentar untuk "Burak Yılmaz Mesut Özil Hakkında - Burak Yılmaz'ın yıldızlaştığı Türkiye - Hollanda maçı ... - Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış."

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel